' Gözya$Larını SiLéßiLécéin Ték Yér ELinin Térsi. Akmasın Gözya$Ların. IsLanmasın N GözLérin N Dé ELinin Térsi...
Tanяı DéiLim Ama Tapannaя Faя... CahiL DéiLim Ama Séwméi ßiLméi$Léяim Faя... YanLı$ DéiLim Ama SapkınLıkLaяım Faя... ßazén ßo$ Konu$uяum Ama GücLü CümLéLéяim Faя... $aяkı DéiLim Ama EzqiLéяim Faя... Pi$man DéiLim Ama HatıяLamaı UnuddukLarım Faя... MéqaLomAn DéiLim Ama ßüyüLéici 1 ßén Faя... ArtiSt Hic DéiLim Ama "MuhTé$ém OLmaK" KanıMda Faя..! x)
*-*-TaRTışaCaKsaK eĞeR..BaNa Bi DaKKa İzn VeR..BeYnimi ÇıKaRıP GeLeYim..ŞaRTLaR eŞiT oLsun..
*-*-*** GiBi BaKmaKLa Tren Durmas Ki.....!!!
*-*-$ey†an nefreTe sevGiDen daha çok inandı çünkü sevginin sah†esi vardı ama nefretin asla...!
*-*-I GoT RiD oF mY boYFrienD, mY caT Was aLLeRGic.
*-*-kendini mutlu mu hissediyorsun, dert etme birazdan geçer...
*-*-herşeyin yalan olduğu bi yerde gerçeĞi aramakla me$gulum..
*-*-aLLaHım onLaRa aKıL FiKiR BanaDa BoL BoL PaRa VeR...!!
*-*-DüşünüYoRum Da DüşünceLeRin en GsLi Senn Beni DüşnüP DüşünmeDiĞini DüşünüRKen...DüşüNüYoR oLmanı DüşünmeK....
Gözümden akan yaşlar;değerini bilmeyenlere (SaDaKa) olsun....!!! NASIL SENSİZLİĞİ BEN YARATMADIYS************TADACAĞIN BENSİZLİKTE BENİM ESERİM OLMAYACAK Bir kere gittin ya artık bin kere dönsende boş...Sen bende bittin artık ömrünce sevsende boşş... Tek kişilik dünyamda ölçülü adımlarla yürüyorum,boşverdim ve ben artık masalıma geri dönüyorum...!! Giden gün gelir dönmek ister,,bırakın dönsün ne kaybettiğini birdaha görsün.... Oyuncakları Bırakıp Yüreklerle Oynayalı Oyunların Adı Aşk Kaldı..KaderimSe ÇekeriM, ÇilemSe GüleR GeçeriM..! Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım...! Oyuncakları Bırakıp Yüreklerle Oynayalı Oyunların Adı Aşk Kaldı.. ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!! GiDeN qÜn qELiR DöNmEq İsTeR,,, ßıRaq DöNSüN Ne qAYßeTTiĞiNi ßiR DaHa GöRSün…
Ne varsa bundan sonra var.Olmaz, geri dönmem.Hep isterdin ve oldu bak!!Bugünden geriye dönmem.. Kaderime Boyun Eğmem ama aLınyazıma'da Boyun Eğmem ..!! ' hayaTTan Sonra öLümdesin..ama HayaTTa iken Ben Yoksam biLki öLmektesin !! sağlam şöför kalmaz rampada müslüm baba sığmaz ı-poda
HaYaT Bu SeVGiLiM ÇoKTaN SeÇMeLi SeNiN Aşkın iSe Bir DöNeM öDeVi... Rekabet Etmem Rekqabet YARATIRIM ona Buna DeğiL Ben Sâdece DALGAMA Bakarım....!
En son sheqer__kss tarafından Cuma Eyl. 11, 2009 1:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Herşeyi anlatan sezgiler varken Gerçekler kolaycılık olur, yetmez de zaten...
Gezsek, tozsak, elele tutuşsak, sıradışı, delidolu bir gün geçirsek, Biraları devirip, dünyayı çevirip, geçmişi, geleceği azıcık unutsak!
Sana bir çift sözüm var Benim sende gözüm var!
Sözler süpürgeler bile süpüremez onları. Sözler, doldurdular evleri sokakları
Bir akşam vakti, martılar okşarken mavileri Tutuver yeniden yaşamın ellerini
Toprağa yakışır insan var Ölünce de onlara huzur var
Dert çok ama çaresiz değil Sözler kısa ama anlamsız değil ...
ßir sn kaLdn ne oLur duR gitme acıyoR YüReğim Sensiz ßu Son veda...Dert çok ama çaresiz değil Sözler kısa ama anlamsız değil
Bir sen varmışsın ve biri istiyor seni Karanlıkmışsın onun uçları kırık saçları gibi
Git sakın dönme arkana İstersen bak daha ağlayan bana
Yanlızım bir tek başıma Yine sen yoksun burda...
Ölüme hasret geldim eyvallah Dünyanın kaymağını yerim inşallah
Bir düşündük bin ah işittik Her geçen gün incitildik
Çok güvenli değil ama…Düşmemek için tutun bana
Ben doğarım küllerinden,gücün varsa durdur beni
Tutamazsın zincirlerinle yıldızların ışığını.
Çığlıklar büyüttüm ben içimdeki zindanlarda.Uyanmayı bekledim hep bu uğursuz karanlıktan.
Bir ışık yak karanlığıma inandıkça döner dünya
Ve cehennemden bir gece daha…Nefret oyununda bir perde daha
Yas tutuyor melekler karanlığımıza
Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki
Bir olsun gönlünde bir olmasamda
Bir of çeksemde yine olmaz… inat ettim sensiz yalnızlığıma
Volkan gibi sert olsan patlasan içine Rüzgar gibi savursan fırlatsan da yere Kabus gibi rüyaysan uyansan neyine Topraktaki harcanan kurtsun hep gözümde
Fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim
Peşindeki fırtına yollar boyu izler gölgeni (6)
Toprak kaldım gittiğinde
``` Sénì Kàlßìmé zìncìrlédìm ànàhtàrını kàybettìm
Her şeyim olmuş bilmece çözdükçe gördüm işkence
Uyan uyan uykulardan,sonsuz sırlar arasından…
Gökyüzünün kapısından bana yıldız toplarmısın !?
Bıraktığın her şey yerinde durmaz
sana çok bağlıydım ama bağımlı değildim
ben başı önünde rüzgar nerden eserse evet diyen biri olamam
Artık kısa cümleler kuruyorum…
Yola çıktım,yarınlara…
Ay ışığına vuruldum ben başka dünyaya yansada
Işığı gizler karanlık…yok olmaz gölgeler
Geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransan da, baştan yazamazsın
Dışarıda bir oyun döner kazanmayan küçümsenir
Her kalp kırıldığında yolculuk başar mavi renkten siyahlığa,karanlığa
Dünüm yok yarınım sır
Sevgin öyle uzaklarda, nefes aslanda yanımda
Keşke hayat hergün böyle senle dolu aşkınla dolu olsa
Seninle birlikte kaybolanları arıyorum başka şeylerde
Rüzgara karşı uçmaya çalıştım gözlerim kapalı seni aradım seni aradım
Öyle bir hayat yaşadım ki cenneti de gördüm cehennemide, öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm pes etmeyide
Tüm aşklar onun hayallerinde gizli, bak geldi masal prensesi (A)
Sil baştan başlamak gerek bazen, hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen, her şeyi unutmak
Anahtar deliğinden görünen o küçük manzara sana yetiyorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek
yoqK oLmayı qözZe aLdımm ! teKRar senDe doqmaK içhinn !
O $mdi çk uZkLaRda... yk hYtımda.. rüYaLrmDa..
koLay yoL yoq oLmaya giden,ağır ağır yoLa dönüLür eLßet..
SenDeKi HaVa bEnİm BisİkLeTiN TeKeRiNdEdE VaR..!!
nerden ßiLirdim '' eL '' oLup kaLßimden GideCeğini.
NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé kaDar !!xD BirRr köçüçük çocukK vaRmıshHh aLTına sıCar sıCar ağLarmıshHh.. ßugünlerde yeni hobim seni üzmek artık zorum alış buna Dogdugun zaman anlıyorsun Öleceğini… SiLmeye caLıstıkca Dha cokk akLımdasınn!... qÖzLerine Mi iNaNayım^o) AqzıNa Mı ?^o) qÖzLerinE Mi BakayıM^o) Aqzına Mı SıçayıM:| Değersizliğine verdim değerden utanıorm..
Yalan ne kadar hızlı olursa olsun gerçek onu yakalayıp mutlaka geçer... Ay cnm cnm canımın içi..GönLümün Pichi Ben yanlız kendimi sever kendim için yaşarım!Sıkıntıya hiç gelemem(H) Ciddiysen varım dalgaysan sörf yaparım
aşqq her daqqa qıwırırr .. <3 FaRKLı OLMa ÇaBaSı İçİNDe OLMaDıGıMDaN ÖtüRü FaRKLıYıM her gidenin ardından aglasam terk ederdi beni gözlerim her gidene deil son gidenedir bu sözlrim Senin Taa Gelecegini Geçmişini Yedi Ceddini Heeeyt Tutmayın lan Beni Seni SEviyorum deli gibi
Nice delikanlılar gördük raconu kahpeLik yürüyüşü sahTeLik kaLbi war ama yüReĞi DeLik
O sensin! İyi bir sevgili? O sensin! İyi Bir sırdaş? O da sensin. Güzel bir kız.. Ahh kahretsin işte o bnm
SenLe BeN BaTI-DoĞu , AmA DüNYa YuVaRLaK *taßiri caiz değiL,numunem yoq sende kaLsın asLım..!!!
Elimde Bir Kitap Sayfası İse Hayat, Tek Tek Çeviriyorum Hepsi Bayat ! DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim Nefrete sevgiden daha çok güvenirim çünkü nefretin sahtesi yoktur! uNutmayıN; HeR aŞK ßiR ßitKi iSmiyLe ßaşlaR aMa HayvaN iSmiyLe SoN ßuluR..!
"YaşaM aCı ßiR SoğaNa ßenzeR, SoğaNı KaT KaT SoyarkeN, ZamaN ZamaN aĞlatıR." ...Laf olsun diye konuşmuyorum konuşuyorum laf oluyor!!!...... Gitme die yalvarsam boşuna senin gözün dışarda... İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum AşKını SoK GöZüne GöZüne Bir Daha Gözükme GöZüMe...
teq bir diLeqim vaYyYY mutLu qaLL YanLızLıq yabancıLıq ve HaqsızLıqq..